TUDI V 1. SNL HOČEMO ZMAGOVATI!

Podpri okrepitve NK RADOMLJE in si zagotovi ekskluzivne nagrade

Prispevaj v sklad, iz katerega bomo pripeljali nove igralce, da postanemo stabilen član 1. SNL

32

število podpornikov NK Radomlje

597

zbranih sredstev za nove okrepitve

0

dni do konca prestopnega roka

PRVAKI 2. SNL gremo naprej in hočemo še više! NK RADOMLJE v sezoni 2021/22 gradimo ekipo za sredino lestvice 1. SNL, v kateri nam nasproti stojijo še večji in močnejši klubi. A tudi mi se krepimo in rastemo! Si z nami, smo skupaj? Podpri svoj klub in nam pomagaj dosegati nove zmage v Prvi ligi!

FOTO1_s.jpg

Prispevaj v sklad za igralske okrepitve NK Radomlje

Z zbranimi sredstvi bomo pomagali financirati prihode okrepitev v prvo ekipo, ki v tej sezoni nastopa v 1. SNL. Da bo tam tudi ostala in da bomo navijači NK Radomlje še naprej deležni najboljših nogometnih predstav kar jih ponuja Slovenija, te vabimo k sodelovanju.

FOTO2_s.jpg

Kot eden prvih klubov na svetu krepimo ekipo z direktno podporo navijačev. NK RADOMLJE z navijači na inovativni slovenski platformi MOVER piše nogometno zgodovino. Sodeluj, izberi si svojo nagrado in se tudi ti zapiši med legende!

FOTO3_s.jpg

Izberi si ekskluzivno nagrado

Podpri ekipo tako, da si izbereš svojo nagrado! Pošlji svojo fotografijo in zapolni eno od mest v mozaiku fotografij igralcev in navijačev NK RADOMLJE. Izberi si bidon za pijačo ali klubsko brisačo in zraven prejmi še kartico s podpisom in fotografijo prve ekipe. Če si izbereš dres NK RADOMLJE, pa ga bodo zate podpisali igralci in trenerji prve ekipe.

FOTO4_s.jpg

Stopimo skupaj in ostanimo prvoligaški klub tudi v prihodnje! Podpri ekipo s sodelovanjem v akciji, povej še prijateljem in pomagaj v klub pripeljati nove igralske moči. S še več dobrimi igralci bomo tudi v naslednjih sezonah uživali v tekmah NK RADOMLJE v 1. SNL.

Želite biti obveščeni o novicah?

Pogosta vprašanja

ZAKAJ TA AKCIJA?V sezoni 2021/22 smo na točki, ko lahko NK Radomlje naredi velik korak naprej in postane stablen slovenski prvoligaš. Za uresničitev tega cilja bomo morali napredovati ne le v kvaliteti igre ampak tudi v številnih drugih pogledih. Z akcijo želimo na eni strani povečati klubski sklad za okrepitve, hkrati pa navijače bolj vključiti v delovanje kluba. S to akcijo sporočamo tudi usmeritev NK Radomlje kot kluba, ki se bo še naprej razvijal na podlagi inovativnosti in dobrega dela.
KAKO POTEKA?Klik na spletni strani izbrano nagrado prenese v košarico. Naročilo zaključite s plačilno kartico ali izberete plačilo po povzetju. Paker z nagrado vam bo na vaš dom ali izbrano prevzemno mesto dostavil GLS, vodilni ponudnik paketne dostave v Sloveniji in Evropi. Del sredstev, ki jih namenite za nagrado, pa bomo v NK Radomlje usmerili v sklad, iz katerega bomo financirali prihod novih igralcev (odškodnine za prestope, plače in nagrade za uspehe).
KAJ DOBIM?Kot podpornik NK Radomlje prejmete izbrano nagrado in pridobite poseben status v klubu. Nagrade so ekskluzivne in jih je v taki obliki mogoče dobiti le na tej spletni strani in samo v času trajanja akcije, to je do 31. 8. 2021. Status podpornika vam daje privilegij posebnega vpogleda v okrepitve NK Radomlje, saj bomo vse nove igralce le vam tudi podrobno predstavili. Ob vsakem nakupu pa dobite tudi možnost, da svojo fotografijo postavite na posebno mesto, v mozaik fotografij NK Radomlje za sezono 2021/22.
KAJ JE MOVER?Mover je najprej pobuda, da tudi navijači vplivamo na prestope igralcev med klubi. Je podpora, ki jo izkazujemo svojim najljubšim klubom, trenerjem in igralcem ter od njih dobimo priznanje in zahvalo. Mover platforma vse to omogoča in je kot taka edinstvena na svetu. Pomagajte nam pisati zgodovino in narediti nogometni svet še za malenkost boljši.

Imate predlog za novega igralca? Oddajte svoj glas!

Pomoč uporabnikom:

  • +386(0)7 847 606
  • info@moverfans.com

MOVER d.o.o.

  • Poslovni naslov: Celje, Trdinova ulica 4
  • Matična številka: 8830126000
  • Davčna številka: 74725734
  • TRR: SI56 6100 0002 5519 786

  • Podjetje MOVER d.o.o. je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Celju.
  • Številka registrskega vpisa 2021/8734.